WEBINAR 2.0

REGISTRIRAJTE SE I OSIGURAJTE SVOJE MJESTO

Ceresit webinari su online prezentacije koje smo pripremili za sve naše vjerne majstore i trgovce, što svakako uključuje i Vas! Pridružite nam se i saznajte više o novim trendovima, tehnikama nanošenja i zakonskim regulacijama u građevinskoj industriji.

Za ovu sezonu pripremili smo čak 9 prezentacija, a za prve 3 možete se registrirat već sada, klikom na linkove u nastavku.

Vaše slobodno vrijeme iznimno cijenimo stoga one koji odslušaju prezentaciju do kraja i ispune vrlo kratku anketu čekaju vrijedni pokloni. Ali to nije sve, sve one koji odslušaju 3 prezentacije dodatno ćemo nagraditi Ceresit majicom, a za odslušanih 5 prezentacije na poklon ćete dobiti radni kombinezon.

EPOKSIDNI MATERIJALI

Termin održavanja:
24. 11. 2021. u 18 sati

Predavač:
Boris Đekić

Što možete očekivati na ovom webinaru?

U rezidencijalnim, hotelskim i ugostiteljskim objektima, sve češće se primjećuje trend upotrebe novih generacija epkosidnih materijala. Imat ćete priliku upoznati definiciju i klasifikaciju dvokomponentnih sustava.

VISAGE ŽBUKE I BOJE ZA FASADU

Termin održavanja:

01. prosinca 2021. u 18 sati

Predavač:
Maja Zidar

Što možete očekivati na ovom webinaru?

Upoznajte se s zakonima o toplinskoj izolaciji te prednostima postavljanja izolacije na izolaciju. Uz naše savjete moći ćete postići veću energetsku učinkovitost.

SANACIJA FASADA

Termin održavanja:

15. prosinca 2021. u 18 sati

Predavač:
Blanka Matas

Što možete očekivati na ovom webinaru?

Visage kolekcija žbuka i boja za fasadu inspirirana je prirodom te je savršen odgovor na izazove suvremenog dizajna, jedinstvenih i eksperimentalnih ideja. U samo nekoliko koraka možete postići izgled betona, opeke i drva. Posljednje izdanje obogaćeno je novim bojama i teksturama koje odgovaraju dizajnerskim trendovima.