Odaberite stil

Svih 511 boja iz Colours of Nature paleta podijeljeno je u 6 osebujnih stilova prema njihovim nijansama. Korespondiraju različitim arhitektonskim pristupima kako bi odgovarali odabranom stilu, osiguravajući dosljednost, sinergiju i optimalan rezultat.

Svaki od 6 stilova ima svoj simbol i naziv koji se odnosi na arhitektonski dizajn i prirodno nadahnuće. Za skladniji učinak preporučuje se kombinirati boje u istom stilu koje nose isti simbol. Malo odvažnija, ali još uvijek skladna kombinacija, kombinira boje s 2 susjedna stila. Pravila usklađivanja boja između stilova prikazana su na sljedećim podstranicama.

Gradska elegancija potaknuta umjetničkim dodirom, zajedno stvaraja graciozan i sjajan učinak. Stil je popunjen detaljima organskih oblika i cvjetnih motiva, kao i pažljivo odabranim elegantnim, klasičnim bojama.

više »

Atraktivna igra na linijama i oblicima u praktičnoj, modernoj arhitekturi gradova i predgrađa. Prirodni oblici pretvoreni su u umjetne dijelove i elemente.

više »

Stil koji osvaja svojim bezvremenskim i klasičnim karakterom, čistim i jednostavnim geometrijskim oblicima. Iako je formalno i urbano, s oblicima poput stjenovitog krajolika i bogatih tonova zelenih i zemljanih nijansi ostaje u skladu s prirodom.

više »

Vrhunac hibridnih oblika i mekih linija koje savršeno definiraju ultramoderni organski trend arhitekture. Ovaj mladi stil prepun je energije kroz stimulirajuće boje.

više »

S ručno izrađenim i organskim dizajnom podržanim relaksirajućim tonovima, ovaj stil izražava ljubav prema prirodi. Prijateljski i jednostavniji oblici čine ovaj stil savršenim za gradske kuće, vikendice i manje formalne objekte.

više »

Ovaj izgled je dotaknut nježnim romantičnim dizajnom, podržanim suptilnim bojama i nježnim nijansama. S finim i složenim ornamentima koji se odnose na cvjetni svijet, stil izgleda mirno i razumno.

više »