Inspirirajte se s Colours of Nature

Inspiracija Colours of Nature

Colours of Nature je kolekcija Ceresit žbuka i boja inspirirana ljepotama prirode koja obiluje bojama plavetnila oceana, sunčane žute i naranđaste plaže, pustinje preko intenzivnih crveno-smeđih zemljanih tonova do smirujuće zelene kolekcije šuma i brežuljaka.

Kako bi arhitektima pružili više mogućnost za završnu fasadu, Colours of Nature paleta nadopunjeja je s dodatnih 300 boja koje savršeno komplementiraju prethodnih 211 gradeći pametni raspon boja. Novi koloriti odgovaraju sadašnjim i budućim trendovima te su najprikladniji za fasade koje uključuju tržišne preferencije i kulturološko naslijeđe. Sada Colours of Nature Architects Colour System uključuje 85 linija boja od kojih svaka predstavlja 6 nijansi podijeljenih u 4 skupine: VODA, PIJESAK, ZEMLJA i ŠUMA.

VODA

Oceani i mora, svježina i čistoća. Unutar ove grupe dajemo vam širok izbor nijansi od nježno plave do najintenzivnijih plavih tonova. Izaberite bistro plavetnilo Tihog oceana, zamrznutu ljepotu Arktika ili Antarktika, varijacije moderne plavosive s Azura i Bermude, duboke plave polinezijske vode ili tonove inspiriranih drugim egzotičnim otocima kao što su Havaji ili Samoa.

PIJESAK

Sunčani pejzaži Kalifornije i Ibize, plaže Barbadosa i Jamajke, vulkanski, sivci pijesci na otoku Stromboli i ogromne pustinje na svijetu bile su inspiracija za ovu skupinu boja. Savršen odabir za one koji vole tople, prijateljske žute i bež nijanse. To su boje koje stimuliraju optimizam i radost života te donose sjećanja na sunčani ljetni odmor.

ZEMLJA

Primjeri ove najveće skupine boja uzeti su od smeđih planina Andaluzije i Umbrie, ružičaste stijene Arizone i smeđe-narančastih tonova ravno iz Calabrije i Algarve. Ona predstavlja ljubav prema prirodi i tradiciji. Autentične boje poput Nubijske crvene ili vatrenih tonova Meksika i Capadoccia uvijek su lijepe, bez obzira na trendove i raspoloženje.

ŠUMA

Mir, sklad i ljubav prema prirodi. To su zelene nijanse Montane ili Sumatre, toskanskih brežuljaka, džungle Bornea ili Jave i mnogih drugih prekrasnih krajeva svijeta. Svijetli ili tamni, čisti zeleni ili plavkasti - sve ove boje nalaze svoje miljenike. Svaku će kuću učiniti dijelom prirode i skladnim elementom lokalnog krajolika.