WELCOME HOME

Sigurni domovi ključni su za spriječavanje siromaštva i stvaranje temelja za izgradnju boljeg života. Zahvaljujući financijskoj podršci zaklade Fritz Henkel Stiftung, pomažemo izgraditi sigurne domove socijalno ugroženim obiteljima.

Od našeg prvog volonterskog projekta 2016. godine postigli smo sljedeće:

  • 15 projekata
  • 10 zemalja
  • Više od 750 dana volonterskog rada Henkelovih zaposlenika
  • Sudjelovalo je više od 350 Henkelovih zaposlenika 
  • Pozitivan utjecaj na više tisuća života našim renovacijskim poslovima diljem svijeta

SMANJENJE ŠTETNIH TVARI

Iznimno su nam važni zdravlje i dobrobit naših majstora i vlasnika domova. Vodimo računa o njihovoj sigurnosti kada koriste naše proizvode te pazimo da ih ispravno koriste u skladu s propisima.
U Ceresitu preuzimamo odgovornost za proaktivno identificiranje i zamjenu štetnih tvari u našim proizvodima te radimo na razvoju novih tehnologija, sigurnosti transporta i transparentnosti u lancu vrijednosti. Kroz naša rješenja s niskim VOC i niskom razinom prašine neprestano razvijamo proizvode za poboljšanje zdravlja i sigurnosti. Ceresit nastoji pružiti najbolje performanse na najsigurniji mogući način.

PROIZVODI S NISKOM EMISIJOM

Niska emisija. Sigurnije unutarnje životno okruženje. 

Što je emisija?
Emisija je ispuštanje štetnih plinova u okolinu. U unutarnjoj atmosferi najčešće proizlaze iz svježe nanesenih lakova, boja, ljepila i drugih građavinskih materijala. Čestice se mogu zadržati i do nekoliko mjeseci i takve emisije se nazivaju "Hlapivi organski spojevi (VOCs)".

EC 1 certifikat. Sigurnost u domovima.

Birajte proizvode s niskim emisijama.
Rješenje za zaštitu zdravlja i dobrobiti je odabir proizvode s niskim utjecajima na čistoću zraka u unutarnjim prostorima. Pomoću naljepnice standarda EMICODE možete lako prepoznati te proizvode i donijeti promišljenu odluku o kupnji.