Skip to Content

Sustavna Rješenja

Brinite O Okruženju!

Etics je idealno rješenje za ljude kojima je bitna toplinska udobnost u vlastitom domu, kao i za one koji traže uštedu u kućnom budžetu. 

Smog - Naš Neprijetelj Br. 1

LOCALIZED-PICTURE_Ceresit_CROATIA_page-0001-new.jpg

Loša kvaliteta zraka stalna je tema u svim medijima. Nema iznenađenja - smog je ozbiljan problem za sve. Kako zagađenje utječe na nas?

Odakle Dolazi?

LOCALIZED-PICTURE_Ceresit_CROATIA_page-0002-new.jpg

Emisije kućnog plina (tzv. "Niske emisije") daleko su najveći izvor zagađenja zraka! On uzrokuje do 46% čestica PM10 u zraku - glavni izvor smoga u gradovima i do 84% emisije benzopirena - jedan od glavnih uzroka raka poput raka kože, pluća i raka mokraćnog mjehura kod ljudi.

Kako To Spriječiti?

Termoobnova zgrade učinkovit je način za smanjenje emisije i vidljivo poboljšanje kvalitete zraka u vašem susjedstvu. ETICS (Vanjski termoizolacijski kompozitni sustav) je testirano rješenje za izolaciju vanjskih zidova zgrade.

Međutim, mnogi mitovi i dalje postoje unatoč mnogim obrazovnim kampanjama. Pogledajmo neke od njih:

LOCALIZED-PICTURE_Ceresit_CROATIA_page-0003-new.jpg

Prvi Korak

Mnogi ljudi svjesni su glavnog izvora onečišćenja i nadograđuju svoje peći. Nažalost, u slučaju povećanog gubitka topline, zamjena peći neće donijeti očekivane rezultate. Istraživanja pokazuju da je uzrok do 35% emisije ugljičnog dioksida neučinkovita toplinska izolacija! Stoga bi se u mnogim slučajevima termoobnova trebala odnositi i na brtvljenje grijane zgrade.

Pogledajmo gdje toplina najviše izlazi.

Etics - Rješenje Visoke Kvalitete

ETICS je idealno rješenje za ljude kojima je stalo do toplinske udobnosti u vlastitom domu, kao i za one koji traže uštedu u kućnom budžetu.

Ceresit nudi široku paletu rješenja, prilagođenih individualnim potrebama.

Prednosti Izolacije Zida Etics-om

Ispravna izolacija smanjuje potrošnju energije tijekom grijanja vašeg doma, smanjujući tako Vaše račune za 30-40%!

Dok živite u pravilno izoliranoj kući, brinete se za okoliš. Možete smanjiti emisiju CO2 za 35%.

Uživajte u toplom domu tijekom zimskih večeri, a tijekom ljeta održavajte osvježavajuću temperaturu. Sve zahvaljujući pravilnoj izolaciji!

Toplinska izolacija izvrstan je način za postizanje privlačnog vizualnog efekta - osvježena i elegantna fasada. Širok raspon žbuke, boja i specijalnih efekata jamči postizanje idealnog izgleda.

Imate Pitanja?

Rado ćemo vam pomoći oko bilo kakvih pitanja o našim proizvodima te vam pomoći oko pravih rješenja za vaš projekt.