Skip to Content

Welcome Home

On the photo you can see two female volunteers building home in context of social responsibility program called Welcome Home that is organized by Henkel's Construction Business Unit.

You need to accept cookies to play this video

Sigurni domovi ključni su za spriječavanje siromaštva i stvaranje temelja za izgradnju boljeg života. Zahvaljujući financijskoj podršci zaklade Fritz Henkel Stiftung, pomažemo izgraditi sigurne domove socijalno ugroženim obiteljima.

Od našeg prvog volonterskog projekta 2016. godine postigli smo sljedeće:

  • 15 projekata
  • 10 zemalja
  • Više od 750 dana volonterskog rada Henkelovih zaposlenika
  • Sudjelovalo je više od 350 Henkelovih zaposlenika 
  • Pozitivan utjecaj na više tisuća života našim renovacijskim poslovima diljem svijeta

Smanjenje Štetnih Tvari

Various tubes togther with some plants on the laboratory table

Iznimno su nam važni zdravlje i dobrobit naših majstora i vlasnika domova. Vodimo računa o njihovoj sigurnosti kada koriste naše proizvode te pazimo da ih ispravno koriste u skladu s propisima.

U Ceresitu preuzimamo odgovornost za proaktivno identificiranje i zamjenu štetnih tvari u našim proizvodima te radimo na razvoju novih tehnologija, sigurnosti transporta i transparentnosti u lancu vrijednosti. Kroz naša rješenja s niskim VOC i niskom razinom prašine neprestano razvijamo proizvode za poboljšanje zdravlja i sigurnosti. Ceresit nastoji pružiti najbolje performanse na najsigurniji mogući način.

Proizvodi S Niskom Emisijom

Ceresit LP Sustainability Graphic Emissions

Niska emisija. Sigurnije unutarnje životno okruženje. 

Što je emisija?

Emisija je ispuštanje štetnih plinova u okolinu. U unutarnjoj atmosferi najčešće proizlaze iz svježe nanesenih lakova, boja, ljepila i drugih građavinskih materijala. Čestice se mogu zadržati i do nekoliko mjeseci i takve emisije se nazivaju "Hlapivi organski spojevi (VOCs)".

CM 17 Banner with Packshot and EMICODE

EC 1 certifikat. Sigurnost u domovima.

Birajte proizvode s niskim emisijama.

Rješenje za zaštitu zdravlja i dobrobiti je odabir proizvode s niskim utjecajima na čistoću zraka u unutarnjim prostorima. Pomoću naljepnice standarda EMICODE možete lako prepoznati te proizvode i donijeti promišljenu odluku o kupnji.