Skip to Content

Bez nečistoća na vašoj fasadi

Silikonske žbuke Ceresit CT 74 i CT 75 osmišljene su kako bi vaša fasada bila čišća i dugotrajna te se navedeni efekti postižu zahvaljući: 

 • Izvrsnim karakteristikama samočišćenja
 • 20% većoj elastičnosti
 • Vrhunskoj zaštiti od gljivica i algi
 • 4 puta boljem prianjanju na podlogu

     Jedinstvena formulacija Ceresit CT 74 i CT 75 silikonskih žbuka

     Silikonske žbuke Ceresit CT 74 i CT 75 kombiniraju naprednu mješavinu polimerne disperzije visoke učinkovitosti, posebne aditive, hidrofobna sredstva i vrhunska silikonska veziva. Jedinstvena formulacija stvara iznimno izdržljive i izuzetno glatke 3D mrežaste mikrostrukture visoke gustoće. Rezultat je vodootporna, gipsana površina s antistatičkim, samočistećim  učinkom s izvrsnom otpornošću na vremenske uvjete i sve udarce.

         Bilo da se radi o novogradnji ili objektima javne namjene, privatnoj kući ili velikim stambenim objektima: Ceresit CT 74 i CT 75 silikonske žbuke dugotrajno štite Vašu investiciju.

         PROIZVODI

         • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/fasadna-rjesenja/proizvod#/ceresit-ct-74/SAP_0201IDC014L4/searchResult.productFields.MainImageAltText}
          CERESIT CT 74
          Tankoslojna dekorativna žbuka za primjenu na betonskim i gipsanim podlogama, ivericama, klasičnim žbukama, vlaknastim gips pločama i drugdje. Posebno je prikladna za građevine kod kojih je potrebna visoka paropropusnost. 

         Imate Pitanja?

         Rado ćemo vam pomoći oko bilo kakvih pitanja o našim proizvodima te vam pomoći oko pravih rješenja za vaš projekt.