Skip to Content

CERESIT CP 27

AQUABLOCK

 • Višenamjenski, na bazi vode
 • Prianjanje na najčešće građevinske podloge
 • Otporan na UV zračenje i vremenske uvjete

Značajke i prednosti

Višenamjensko silikonsko brtvilo na bazi vode koje prianja na većinu uobičajenih građevinskih podloga.

Karakteristike

Opis

CERESIT® CP 27 je višenamjensko sredstvo za popravke i brtvljenje bez mirisa na bazi vode. Koristi se za saniranje malih rupa i pukotina na crijepu, olucima, zidnim površinama, odvodima, krovnim prozorima i grotlima, tavanima, balkonima i terasama.

Dokumenti i preuzimanja

Kako koristiti

PRIPREMA PODLOGE ZA PRIMJENU CERESIT CP 27

Podloge moraju biti nosive, čiste i bez prašine i masnoća. Uklonite sve labave ili porozne materijale.

PRIMJENA CERESIT CP 27

Nanesite brtvilo, umočite alat za glačanje (suhu lopaticu) u čistu vodu i zagladite brtvilo prije nego što se počne formirati kožica. Može se izgladiti za 10 minuta, ali uvijek koristite čistu vodu. Niske temperature usporavaju proces sušenja. Koristite brtvilo u dobro prozračenim prostorima kako biste osigurali optimalne uvjete sušenja. Ispravci su lako mogući kada je brtvilo još svježe. 

VAŽNE NAPOMENE KOD UPOTREBE CERESIT CP 27

Odmah nakon nanošenja alate očistite čistom vodom, a ruke sapunom i vodom. Proizvod čuvati na hladnom, suhom i zaštićenom od smrzavanja mjestu. 

Povezani članci

 • Hidroizolacija ispod pločica
  Hidroizolacija ispod pločica
 • Sustavi hidroizolacije za fasade i zidove
  Sustavi hidroizolacije za fasade i zidove
 • Krovište
  Krovište
 • Podrumi i beton
  Podrumi i beton

Povezani proizvodi

 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/hidroizolacijska-rjesenja/proizvod#/ceresit-cr-90/SAP_0201WHC014C8/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CR 90
  Hidroizolacijska masa na bazi cementa. Koristi se za hidroizolaciju i lijepljenje neobrađenih mineralnih podloga. Ceresit CR 90 nudi trostruku svrhu - stvara nepropusni sloj na površini podloge. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/hidroizolacijska-rjesenja/proizvod#/ceresit-cp-30/SAP_0201WRC014B3/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CP 30
  100% silikon bez otapala, spreman za neposrednu upotrebu. Namijenjen za unutarnju i vanjsku upotrebu. Pogodan za primjenu na gotovo svim materijalima: bitumen, cigla, krovna opeka, beton, metali, drvo, staklo, polistiren, cink, aluminij, bakar. Vrlo jednostavan za korištenje. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/mortovi-i-aditivi/proizvod#/ceresit-cx-5/SAP_0201VBC014O4/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CX 5