CERESIT CT 77

Opis proizvoda

Mozaik žbuka („kulir“)

Prednosti i značajke

  • proizvedena iz mnoštva kompozicija boja
  • 48 vrsta mozaika
  • veličine zrna (granulacija): 1,4 - 2,0 mm
  • pripremljena za trenutnu uporabu
  • otporna na različite vremenske uvjete
  • otporna na trošenje (habanje)
  • jednostavna za održavanje

Dodatne informacije

Za primjenu na podlogama koje su izložene nepovoljnim utjecajima, kako u unutarnjim prostorima (predvorja, stepeništa), tako i na vanjskim dijelovima fasada (npr. cokli).

 

Ceresit CT 77 upotrebljava se na tradicionalnim žbukama, betonu, gipsanim žbukama, iverici i gips-kartonskim pločama. Vezivo je transparentno, a punilo su šaroliki kamenčići.  Materijal se ugrađuje širokim gleterom. Nakon sušenja materijal postaje staklast i šarolik. Ovim materijalom možete premostiti manje pukotine.

Preporučujemo upotrebu ovog proizvoda na površinama koje su izložene nepovoljnim utjecajima u unutarnjim prostorima, npr. predvorja i stubište. U vanjskim prostorima preporučujemo ga za mjesta koja su izložena prljanju: sokl, špalete i štukature.

Korak po korak

Sadržaj kante pažljivo promiješajte. Za prilagođavanje gustoće, prema potrebi dodajte malu količinu vode. Ukoliko se doda prevelika količina vode materijal može  biti neupotrebljiv. Ne koristite hrđave alate i kante. CT 77 nanosi se na podlogu čeličnim gleterom u ravnomjernom sloju debljine koju određuje izvršitelj radova. Za dobivanje homogene strukture materijala, završnu obradu napravite sa plastičnim gleterom. Ne preporučujemo jak pritisak na materijal prilikom obrade.

Ne vlažite žbuku sa vodom!

Radove izvodite bez prekida. Ukoliko u proizvod dodajete vodu, istu količinu dodajte u sve kante. Ukoliko radove morate prekinuti, prekid izvršite pomoću krep trake. Traku uklonite nakon završne obrade dok je materijal još svjež. Izvođenje radova nastavite uz upotrebu krep trake (postavite ju na rubove očvrsnulog materijala). Alat i svježe mrlje operite čistom vodom.