Skip to Content

CERESIT CT 80

UNIVERSAL

 • Univerzalni, 4 u 1
 • Fleksibilan i izdržljiv
 • Ojačana jedinstvenom kombinacijom vlakana

Značajke i prednosti

Za pričvršćivanje ekspandiranog polistirena, XPS-a i ploča od mineralne vune te za nanošenje tankog armiranog sloja za toplinsku izolaciju zgrada pomoću ETICS-a.

Karakteristike

Opis

CERESIT® CT 80 dizajniran je kao element vanjskog toplinsko izolacijskog CERESIT Ceretherm zidnog sustava zgrade od EPS-a, XPS-a ili mineralne vune. Koristi se kao ljepilo za EPS, XPS ili mineralnu vunu te za nanošenje armaturnog zaštitnog sloja. Kod izolacije novoizgrađenih zgrada i starijih zgrada za termorenovaciju, CERESIT CT 80, zahvaljujući Fiber Force Technology, pojačava otpornost izolacijskog sustava na oštećenja, pukotine i ogrebotine.

Dokumenti i preuzimanja

Kako koristiti

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 1

CERESIT CT 80 PRIPREMA PODLOGE

Pričvršćivanje termoizolacijskih ploča: Ljepilo CERESIT CT 80 ima dobru prionjivost na nosive, kompaktne i suhe podloge. Prionjivost CT 80 na pripremljenu podlogu provjerava se lijepljenjem blokova EPS ploča dimenzija 10 x 10 cm i otkidanjem nakon 4-7 dana.

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 2

PRIMJENA CERESIT CT 80

CERESIT CT 80 uliti u vodu i miješati dok se ne dobije homogena masa. 

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 3

VAŽNE NAPOMENE KOD UPOTREBE CERESIT CT 80

Armirani sloj ne nanositi na jako osunčane površine, a naneseni sloj zaštititi od kiše. Primjenu treba izvoditi u suhim uvjetima pri temperaturi podloge i okoline od +5°C do +25°C. Koža i oči moraju biti zaštićeni. U slučaju kontakta s očima, potrebno ih je isprati vodom i posavjetovati se s liječnikom opće prakse. 

Povezani članci

 • Ceretherm Popular
  Ceretherm Popular
 • Ceretherm Classic
  Ceretherm Classic
 • Ceretherm Premium
  Ceretherm Premium
 • Ceretherm Classic Wool
  Ceretherm Classic Wool
 • Ceretherm Express
  Ceretherm Express
 • Ceretherm Wool Premium
  Ceretherm Wool Premium
 • Ceretherm Impactum
  Ceretherm Impactum

Povezani proizvodi

 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/fasadna-rjesenja/proizvod#/ceresit-ct-325/SAP_0201IJC014H2/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 325
  CERESIT CT 325 - Mrežica za izradu armiranog sloja prilikom ugradnje Ceretherm fasadnih toplinsko - izolacijskih sustava. Mreža za ojačavanje armiranog sloja proizvodima CT 85, Thermo Universal, CT 80 ili CT 190. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/fasadna-rjesenja/proizvod#/ceresit-ct-16/SAP_0201IGC014E8/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 16
  pretpremaz za pripremu podloge prije nanošenja žbuke na bazi sintetičkih smola. Primjenjuje se u unutarnjim i vanjskim prostorima. Može se upotrebljavati na svim mineralnim podlogama kao što su beton, vlaknasti cement, žbuka itd. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/fasadna-rjesenja/proizvod#/ceresit-ct-74/SAP_0201IDC014L4/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 74
  Tankoslojna dekorativna žbuka za primjenu na betonskim i gipsanim podlogama, ivericama, klasičnim žbukama, vlaknastim gips pločama i drugdje. Posebno je prikladna za građevine kod kojih je potrebna visoka paropropusnost. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/fasadna-rjesenja/proizvod#/ceresit-ct-174/SAP_0201IDC014F2/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 174
  Tankoslojna dekorativna žbuka za primjenu na betonskim i gips podlogama, ivericama, klasičnim žbukama, vlaknastim gips pločama i drugdje. Paropropusna, niske upojnosti i otporna na prljavštinu. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/fasadna-rjesenja/proizvod#/ceresit-ct-76/SAP_0201IDC014L6/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 76
  Dekorativni tankoslojni završni sloj s povećanom UV zaštitom za unutarnju i vanjsku upotrebu. Struktura poput kamena s veličinom zrna od 1,5 mm ili 2,0 mm. 

Često postavljena pitanja