Skip to Content

Visage

Vaš Dom - Vaš Visage

You need to accept cookies to play this video

Završavajući kuću, brinete se o načinu na koji ona pokazuje Vaš ukus i stil. Danas imate mnogo mogućnosti kako fasadu svog doma učiniti baš onakvom kakvom želite. Treba vam nešto što će biti u skladu s modernim trendovima, pristupačno i jednostavno za održavanje.

Nadahnuto Prirodom

Proučavajući posljednju modu primijetili smo jednu stvar - veliki povratak prirodnih i grubih materijala: drva, kamena i betona. Oni donose jedinstven i moderan izgled svakoj fasadi. Nudimo Vam cijeli niz žbuka i boja za fasadu koje su inspirirane prirodom.

 • Efekt Drva
  Efekt Drva

  Drvo je jednostavnog i estetskog izgleda, daje opuštene vibracije i jamči orginalan izgled zgrade. 

 • Efekt Kamena
  Efekt Kamena

  Kamen je omiljen zbog svoje raznolikosti i bezvremenske ljepote. Može se koristiti i za klasičan i za moderan dizajn.   

 • Efekt Betona
  Efekt Betona

  Proizvodi koji mogu stvoriti minimalistički, oku privlačan efekt betona. 

 • Efekt Cigle
  Efekt Cigle

  Moderna interpretacija izgleda opeke spaja jednostavnu primjenu i trajnost.  

Proizvodi

 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/fasadna-rjesenja/proizvod#/ceresit-ct-60/SAP_0201IDC014K0/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 60
  Služi kao tankoslojna završna žbuka na betonskim podlogama, klasičnim žbukama, gips podlogama i pločama, ivericama, gips-kartonu i drugdje. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/fasadna-rjesenja/proizvod#/ceresit-ct-710-visage/SAP_0201IDC014K7/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 710 VISAGE
  Sa strukturom pješčenjaka ili granita za unutarnju i vanjsku upotrebu. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/fasadna-rjesenja/proizvod#/ceresit-ct-721-visage/SAP_0201IFC014L1/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 721 VISAGE
  Impregnacija za drvo koristi se za nanošenje dekorativnog sloja s prirodnom bojom drveta na površinu Ceresit CT 720 tankoslojne mineralne žbuke, tradicionalne žbuke, betonske i gipsane površine. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/fasadna-rjesenja/proizvod#/ceresit-ct-722-visage/SAP_0201IKC014L2/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 722 VISAGE
  Spremno sredstvo protiv lijepljenja. 
Poiščite prodajalca na drobno

Najčešće Postavljena Pitanja - Visage

Šabloni za ciglu su jednokratni, teško ih je ponovno upotrijebiti.

Ova vrsta dizajna nije preporučljiva. Stiropor se najprije mora zaštititi jer nije sam po sebi otporan na mehanička oštećenja ili cikluse širenja i skupljanja uslijed promjena temperature. Stoga je uvijek potrebno nanijeti armirani sloj CT 85 ljepila i CT 325 staklenu mrežicu.

Tamo gdje se voda koristi kao neophodna komponenta, postoji donja granica od 0 stupnjeva u vezano za temperaturne uvjete. Preporučeno je izvođenje radova iznad +5 stupnjeva.

Može, u ovakvom obliku primjene, potrošnja skupih materijala nije ekonomski opravdana, te je stoga uvijek bolje podlogu pripremiti tradicionalnim materijalima koji su znatno jeftiniji, te samo kao završni sloj raditi Visage.

Preuzimanja

Imate Pitanja?

Rado ćemo vam pomoći oko bilo kakvih pitanja o našim proizvodima te vam pomoći oko pravih rješenja za vaš projekt.