Skip to Content

CERESIT CT 60 VISAGE

 • Preporučeno za predloške
 • Niska sposobnost upijanja i visoka elastičnost
 • Otporan na oštećenja i vremenske uvjete

Značajke i prednosti

Dekorativni završni sloj s izgledom opeke i kamena, preporučuje se za šablone od klinker opeke ili prirodnog kamena za unutarnju i vanjsku upotrebu.

Karakteristike

Opis

CERESIT® CT 60 koristi se za izradu fasada na zgradama pomoću šablona koje imitiraju klinker opeku ili prirodni kamen. Kao fasadni završni sloj jedna je od komponenti koja se koristi u CERESIT Ceretherm ETICS uz primjenu ekspandiranih polistirenskih ploča i mineralne vune.

Dokumenti i preuzimanja

Kako koristiti

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 1

CERESIT CT 60 VISAGE PRIPREMA PODLOGE

CERESIT CT 60 se koristi na glatkim, nosivim, suhim površinama, bez masnoća, bitumena, prašine i drugih tvari koje smanjuju prionjivost. Neravne i oštećene površine prvo se zaglade i poprave. Nanose elastičnih, vapnenih i ljepljivih boja potrebno je potpuno ukloniti. CT 60 se može nanositi nakon potpunog sušenja osnovne boje CT 16.

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 2

PRIMJENA CERESIT CT 60 VISAGE

Temeljito promiješajte sadržaj posude. Prije nanošenja završnog sloja na površine pričvrstimo šablone. Nanesite CERESIT CT 60 0,5 ravnomjerno na površinu. Tekstura se dobiva odmah nakon nanošenja završnog sloja zaglađivanjem dugačkom čeličnom žlicom ili teksturiranjem. Uklonite šablone nakon početnog stvrdnjavanja povlačenjem šablone djelomično prema dolje. 

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 3

VAŽNE NAPOMENE KOD UPOTREBE CERESIT CT 60 VISAGE

Nanošenje se izvodi u suhim uvjetima, pri temperaturi zraka i podloge od +5°C do +25°C i pri relativnoj vlažnosti ispod 80%. Nemojte miješati proizvod s drugim završnim slojevima, bojama, smolama i drugim vezivima. Nakon nanošenja završnog sloja provjetravati prostor dok miris ne nestane. 

Povezani članci

 • Ceretherm Popular
  Ceretherm Popular
 • Ceretherm Classic
  Ceretherm Classic
 • Ceretherm Premium
  Ceretherm Premium
 • Ceretherm Classic Wool
  Ceretherm Classic Wool
 • Ceretherm Express
  Ceretherm Express
 • Ceretherm Wool Premium
  Ceretherm Wool Premium
 • Ceretherm Impactum
  Ceretherm Impactum

Povezani proizvodi

 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/fasadna-rjesenja/proizvod#/ceresit-ct-710-visage/SAP_0201IDC014K7/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 710 VISAGE
  Sa strukturom pješčenjaka ili granita za unutarnju i vanjsku upotrebu. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/fasadna-rjesenja/proizvod#/ceresit-ct-720-visage/SAP_0201IEC014L0/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 720 VISAGE
  Završna žbuka za imitaciju drva koristi se za nanošenje tankoslojne žbuke na betonske površine, tradicionalne žbuke, gips ploče itd. CT 720 je u osnovi bijele boje, a zajedno s CT 721 dostupna je u 6 različitih boja. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/fasadna-rjesenja/proizvod#/ceresit-ct-760-visage/SAP_0201IDC014L7/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 760 VISAGE
  S teksturom arhitektonskog betona za dekorativne fasadne premaze u ETICS sustavima za vanjsku i unutarnju primjenu. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/fasadna-rjesenja/proizvod#/ceresit-ct-74/SAP_0201IDC014L4/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 74
  Tankoslojna dekorativna žbuka za primjenu na betonskim i gipsanim podlogama, ivericama, klasičnim žbukama, vlaknastim gips pločama i drugdje. Posebno je prikladna za građevine kod kojih je potrebna visoka paropropusnost. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/fasadna-rjesenja/proizvod#/ceresit-ct-16/SAP_0201IGC014E8/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 16
  pretpremaz za pripremu podloge prije nanošenja žbuke na bazi sintetičkih smola. Primjenjuje se u unutarnjim i vanjskim prostorima. Može se upotrebljavati na svim mineralnim podlogama kao što su beton, vlaknasti cement, žbuka itd. 

Često postavljena pitanja