Skip to Content

CERESIT CT 710 VISAGE Aggregates

PRIRODNI KAMEN / GRANIT - Završni sloj

 • S mješavinom prirodnih i modificiranih agregata
 • Otporan na vremenske uvjete i habanje
 • Može se nanositi šablonama

Značajke i prednosti

Sa strukturom od kamena ili granita za unutarnju i vanjsku upotrebu.

Karakteristike

Opis

CERESIT® CT 710 završni sloj koristi se za izvođenje dekorativnih završnih slojeva na klasičnim žbukama, betonskim i gipsanim površinama, ivericama, suhomontažnim pločama. CT 710 kao fasadni završni sloj jedna je od komponenti u sklopu ETICS-a, CERESIT Ceretherm-a koji koristi ekspandirane polistirenske ploče i mineralnu vunu. Dostupna veličina pakiranja: 20 kg.

Dokumenti i preuzimanja

Kako koristiti

MIJEŠANJE ZAVRŠNOG DEKORATIVNOG SLOJA CERESIT CT 710 I PRIPREMA PODLOGE

CERESIT CT 710 može se koristiti na glatkim, nosivim, suhim površinama, bez tvari koje smanjuju prionjivost. Neravne i oštećene površine potrebno je prvo zagladiti i popraviti. Postojeća prljavština, naslage niske čvrstoće, naslage elastika, kamenca i ljepila, ostaci boje, tapeta i ljepila moraju se u potpunosti ukloniti. CT 710 se može nanositi kada se CT 16 potpuno osuši.

NANOŠENJE CERESIT CT 710 VISAGE

Izmiješajte sadržaj posude sporom bušilicom opremljenom košarastom miješalicom kako biste dobili jednoličnu konzistenciju. CERESIT CT 710 se nanosi ručno, ravnomjerno na površinu, dok se ne postigne debljina koja osigurava potpunu pokrivenost površine. Upotrijebite plastičnu lopaticu kako biste zagladili završni sloj i učinili ga vidljivim prije nego što se površina počne sušiti. Lopatica se ne smije previše pritiskati na podlogu. Jednom postavljen, CT 710 stvara neujednačenu teksturu prirodnog kamena. 

VAŽNE NAPOMENE KOD UPOTREBE CERESIT CT 710 VISAGE

Nanošenje se izvodi u suhim uvjetima, pri temperaturi zraka i podloge od +10°C do +25°C i pri relativnoj vlažnosti ispod 80%. Završni sloj ne nanositi na jako izolirane zidove, zaštititi ih od brzog sušenja, oborina, direktne sunčeve svjetlosti i jakog vjetra do potpunog stvrdnjavanja. 

Povezani članci

 • Ceretherm Popular
  Ceretherm Popular
 • Ceretherm Classic
  Ceretherm Classic
 • Ceretherm Premium
  Ceretherm Premium
 • Ceretherm Classic Wool
  Ceretherm Classic Wool
 • Ceretherm Express
  Ceretherm Express
 • Ceretherm Wool Premium
  Ceretherm Wool Premium
 • Ceretherm Impactum
  Ceretherm Impactum

Povezani proizvodi

 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/fasadna-rjesenja/proizvod#/ceresit-ct-60-visage/SAP_0201IDC014K2/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 60 VISAGE
  Dekorativni završni sloj s izgledom opeke i kamena, preporučuje se za šablone od klinker opeke ili prirodnog kamena za unutarnju i vanjsku upotrebu. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/fasadna-rjesenja/proizvod#/ceresit-ct-720-visage/SAP_0201IEC014L0/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 720 VISAGE
  Završna žbuka za imitaciju drva koristi se za nanošenje tankoslojne žbuke na betonske površine, tradicionalne žbuke, gips ploče itd. CT 720 je u osnovi bijele boje, a zajedno s CT 721 dostupna je u 6 različitih boja. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/fasadna-rjesenja/proizvod#/ceresit-ct-760-visage/SAP_0201IDC014L7/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 760 VISAGE
  S teksturom arhitektonskog betona za dekorativne fasadne premaze u ETICS sustavima za vanjsku i unutarnju primjenu. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/fasadna-rjesenja/proizvod#/ceresit-ct-710-visage-aggregates/SAP_0201IDC014K8/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 710 VISAGE Aggregates
  Sa strukturom od kamena ili granita za unutarnju i vanjsku upotrebu. 

Često postavljena pitanja