Skip to Content

CERESIT CT 720 VISAGE

ZAVRŠNI SLOJ SA IZGLEDOM DRVA

 • Spremna za modeliranje drvene konstrukcije sa šablonama
 • Paropropusna, vodoodbojna
 • Otporna na razne vremenske uvjete, otporna na plijesan i alge

Značajke i prednosti

Završna žbuka za imitaciju drva koristi se za nanošenje tankoslojne žbuke na betonske površine, tradicionalne žbuke, gips ploče itd. CT 720 je u osnovi bijele boje, a zajedno s CT 721 dostupna je u 6 različitih boja.

Karakteristike

Opis

CERESIT® CT 720 se koristi za izvođenje tankoslojnih maltera u termoizolacionim sustavima, na betonskim površinama, tradicionalnim malterima, gipsanim površinama i na gipsanim pločama, pločama od gipsanih vlakana. CT 720 kao fasadna žbuka je jedna od komponenti unutar CERESIT Ceretherm ETICS sa primjenom ploča od ekspandiranog polistirena i ploča od mineralne vune. CT 720 žbuka je proizvedena u bijeloj boji, spremna za farbanje impregnatom za bojenje „Wood” CT 721 dostupan u 6 boja.

Dokumenti i preuzimanja

Kako koristiti

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 1

PRIPREMA PODLOGE

CERESIT CT 720 se može koristiti na glatkim, kompaktnim, suhim i čistim površinama. Neravne i oštećene površine prvo treba popraviti. Postojeća zaprljanja, slojevi male čvrstoće i slojevi kreča i ljepljivih boja moraju se ukloniti. Upijajuće površine prvo treba premazati CT 17 sredstvom, a nakon najmanje 2 sata premazati CT 16 primer bojom.

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 2

PRIMJENA

Sadržaj pakiranja staviti u čistu, hladnu vodu i miješati dok se ne dobije jednolična masa. Nanesite malter jednoliko na površinu. Zatim nanesite strukturu pritiskom na silikonsku matricu sa drvetom ili bilo kojim drugim traženim uzorkom. Upotreba samo silikonske matrice sa sredstvom protiv ljepljenja CT 722 Nakon min. 3 dana od nanošenja, gips se prekriva sprejom bojom CT 721 impregnatom. 

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 3

NAPOMENA

Nanošenje se vrši u suhim uvjetima, na temperaturi zraka i površine od +5°C do +25°C i vlažnosti zraka ispod 80%. CERESIT CT 720 sadrži cement i ima alkalnu reakciju kada se pomiješa s vodom. Stoga zaštitite kožu i oči od toga. Kada materijal dođe u kontakt s očima, isperite oči s puno vode i potražite savjet liječnika. 

Povezani članci

 • Ceretherm Popular
  Ceretherm Popular
 • Ceretherm Classic
  Ceretherm Classic
 • Ceretherm Premium
  Ceretherm Premium
 • Ceretherm Classic Wool
  Ceretherm Classic Wool
 • Ceretherm Express
  Ceretherm Express
 • Ceretherm Wool Premium
  Ceretherm Wool Premium
 • Ceretherm Impactum
  Ceretherm Impactum

Povezani proizvodi

 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/fasadna-rjesenja/proizvod#/ceresit-ct-16/SAP_0201IGC014E8/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 16
  pretpremaz za pripremu podloge prije nanošenja žbuke na bazi sintetičkih smola. Primjenjuje se u unutarnjim i vanjskim prostorima. Može se upotrebljavati na svim mineralnim podlogama kao što su beton, vlaknasti cement, žbuka itd. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/fasadna-rjesenja/proizvod#/ceresit-ct-721-visage/SAP_0201IFC014L1/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 721 VISAGE
  Impregnacija za drvo koristi se za nanošenje dekorativnog sloja s prirodnom bojom drveta na površinu Ceresit CT 720 tankoslojne mineralne žbuke, tradicionalne žbuke, betonske i gipsane površine. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/fasadna-rjesenja/proizvod#/ceresit-ct-722-visage/SAP_0201IKC014L2/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 722 VISAGE
  Spremno sredstvo protiv lijepljenja. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/fasadna-rjesenja/proizvod#/ceresit-ct-710-visage/SAP_0201IDC014K7/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 710 VISAGE
  Sa strukturom pješčenjaka ili granita za unutarnju i vanjsku upotrebu. 

Često postavljena pitanja