Skip to Content

CERESIT CT 76

SOLAR PROTECT

 • Visoka otpornost na UV zračenje
 • Površinska izdržljivost s učinkom samozacjeljivanja
 • Otporan na prljavštinu, udarce i vremenske uvjete

Značajke i prednosti

Dekorativni tankoslojni završni sloj s povećanom UV zaštitom za unutarnju i vanjsku upotrebu. Struktura poput kamena s veličinom zrna od 1,5 mm ili 2,0 mm.

Karakteristike

Opis

CERESIT® CT 76 koristi se za izradu tankoslojnih završnih slojeva na vanjskim izolacijskim sustavima, betonskim podlogama, klasičnim žbukama, gipsanim podlogama i iveralicama, gips pločama itd. Ključni element ovog inovativnog završnog sloja je nova UV Protect tehnologija koja se temelji na svjetlosnim stabilizatorima – UV apsorberima i hvatačima slobodnih radikala.
Dostupna veličina pakiranja: 25 kg

Dokumenti i preuzimanja

Kako koristiti

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 1

CERESIT CT 76 PRIPREMA PODLOGE

CERESIT CT 76 može se nanositi na glatke, nosive, suhe i čiste podloge bez masnoće, bitumena, prašine i drugih tvari koje smanjuju prianjanje. Neravne i oštećene podloge potrebno je prethodno zagladiti i sanirati, a također ukloniti elastične, kamene i ljepljive premaze. CT 76 se može nanositi kada je temeljni premaz CT 16 potpuno suh.

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 2

NANOŠENJE CERESIT CT 76

Cijeli sadržaj posude mora se pažljivo promiješati. CERESIT CT 76 potrebno je ravnomjerno nanijeti na podlogu u debljini zrna uz pomoć duge čelične lopatice koja se drži pod kutom. Zatim kružnim pokretima napravimo homogenu strukturu. Završni sloj nemojte prskati vodom! 

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 3

VAŽNE NAPOMENE KOD UPOTREBE CERESIT CT 76

Nanošenje se izvodi pri temperaturi okoline i podloge od +5 do +25°C i vlažnosti ispod 80%. Ovaj proizvod se ne smije miješati s drugim završnim slojevima, pigmentima, smolama i vezivima. Prostorije u kojima je materijal korišten moraju biti prozračene. U slučaju kontakta s očima, potrebno ih je isprati vodom. 

Povezani članci

 • Ceretherm Popular
  Ceretherm Popular
 • Ceretherm Classic
  Ceretherm Classic
 • Ceretherm Premium
  Ceretherm Premium
 • Ceretherm Classic Wool
  Ceretherm Classic Wool
 • Ceretherm Express
  Ceretherm Express
 • Ceretherm Wool Premium
  Ceretherm Wool Premium
 • Ceretherm Impactum
  Ceretherm Impactum

Povezani proizvodi

 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/fasadna-rjesenja/proizvod#/ceresit-ct-85/SAP_0201IAC014M9/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 85
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/fasadna-rjesenja/proizvod#/ceresit-ct-16/SAP_0201IGC014E8/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 16
  pretpremaz za pripremu podloge prije nanošenja žbuke na bazi sintetičkih smola. Primjenjuje se u unutarnjim i vanjskim prostorima. Može se upotrebljavati na svim mineralnim podlogama kao što su beton, vlaknasti cement, žbuka itd. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/fasadna-rjesenja/proizvod#/ceresit-thermo-universal/SAP_0201IAC015R0/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT THERMO UNIVERSAL
  CERESIT Thermo Universal - Ljepilo za EPS i XPS ploče i izradu armiranog sloja. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/fasadna-rjesenja/proizvod#/ceresit-ct-76/SAP_0201IDC014L6/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 76
  Dekorativni tankoslojni završni sloj s povećanom UV zaštitom za unutarnju i vanjsku upotrebu. Struktura poput kamena s veličinom zrna od 1,5 mm ili 2,0 mm. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/fasadna-rjesenja/proizvod#/ceresit-ct-190/SAP_0201IAC014F9/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 190
  Za pričvršćivanje ploča od mineralne vune kao i za nanošenje tankog armiranog sloja za toplinsku izolaciju zgrada u ETICS sustavima. 

Često postavljena pitanja