Skip to Content

CERESIT CT 760 VISAGE

ARHITEKTURNI BETON - Završni sloj

 • Tanak i fleksibilan
 • Otporan na habanje
 • Otporan na vremenske uvjete

Značajke i prednosti

S teksturom arhitektonskog betona za dekorativne fasadne premaze u ETICS sustavima za vanjsku i unutarnju primjenu.

Karakteristike

Opis

"CERESIT® CT 760 Visage završni sloj koristi se za izradu tankoslojnih dekorativnih premaza na pročeljima zgrada s efektom arhitektonskog betona. CT 760 kao fasadni završni sloj jedna je od komponenti koja se koristi u kompozitu za vanjsku toplinsku izolaciju CERESIT Ceretherm sustav za gradnju.

Dokumenti i preuzimanja

Kako koristiti

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 1

MIJEŠANJE ZAVRŠNOG DEKORATIVNOG SLOJA CERESIT CT 760 I PRIPREMA PODLOGE

CERESIT CT 760 završni sloj može se nanositi na ravne i potporne podloge koje su suhe i očišćene od masnoća, bitumena, prašine, nevezanih zrnaca žbuke i drugih tvari koje smanjuju prionjivost. Kada se koristi u ETICS sustavima, mora se pripremiti mrežasti temeljni premaz za nanošenje završnog sloja CT 760. Neravne i oštećene podloge zaglađuju se i popravljaju prije nanošenja proizvoda. CT 760 se može nanositi nakon min. 12 sati kada je temeljni sloj CT 16 potpuno suh.

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 2

NANOŠENJE CERESIT CT 760 VISAGE

CERESIT CT 760 završni sloj je spreman za upotrebu. Nakon otvaranja, sadržaj pakiranja potrebno je dobro promiješati pjenjačom. Preporuča se nanošenje završnog premaza CT 760 u dva sloja. Osnovni premaz može se nanijeti s premazom od nehrđajućeg čelika, a teksturni sloj s visokokvalitetnim premazom od nehrđajućeg čelika sa zaobljenim kutovima. Raznolikost tehnika i tekstura ovisi o željenom konačnom učinku i iskustvu nanošenja. 

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 3

VAŽNE NAPOMENE KOD UPOTREBE CERESIT CT 760 VISAGE

Nanošenje se izvodi u suhoj prostoriji, pri temperaturi zraka i podloge od +10°C do +25°C i pri relativnoj vlažnosti ispod 80%. Nemojte nanositi materijal u vjetrovitim uvjetima, jer to može uzrokovati prebrzo sušenje tijekom nanošenja. Proizvod se ne smije miješati s drugim završnim slojevima, bojama, smolama ili drugim vezivima. 

Povezani članci

 • Ceretherm Popular
  Ceretherm Popular
 • Ceretherm Classic
  Ceretherm Classic
 • Ceretherm Premium
  Ceretherm Premium
 • Ceretherm Classic Wool
  Ceretherm Classic Wool
 • Ceretherm Express
  Ceretherm Express
 • Ceretherm Wool Premium
  Ceretherm Wool Premium
 • Ceretherm Impactum
  Ceretherm Impactum

Povezani proizvodi

 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/fasadna-rjesenja/proizvod#/ceresit-ct-16/SAP_0201IGC014E8/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 16
  pretpremaz za pripremu podloge prije nanošenja žbuke na bazi sintetičkih smola. Primjenjuje se u unutarnjim i vanjskim prostorima. Može se upotrebljavati na svim mineralnim podlogama kao što su beton, vlaknasti cement, žbuka itd. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/fasadna-rjesenja/proizvod#/ceresit-ct-720-visage/SAP_0201IEC014L0/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 720 VISAGE
  Završna žbuka za imitaciju drva koristi se za nanošenje tankoslojne žbuke na betonske površine, tradicionalne žbuke, gips ploče itd. CT 720 je u osnovi bijele boje, a zajedno s CT 721 dostupna je u 6 različitih boja. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/fasadna-rjesenja/proizvod#/ceresit-ct-60-visage/SAP_0201IDC014K2/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 60 VISAGE
  Dekorativni završni sloj s izgledom opeke i kamena, preporučuje se za šablone od klinker opeke ili prirodnog kamena za unutarnju i vanjsku upotrebu. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/fasadna-rjesenja/proizvod#/ceresit-ct-710-visage/SAP_0201IDC014K7/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 710 VISAGE
  Sa strukturom pješčenjaka ili granita za unutarnju i vanjsku upotrebu. 

Često postavljena pitanja