Skip to Content

CERESIT CM 17

SUPER FLEXIBLE

 • Maksimalna snaga i fleksibilnost
 • Za kritične podloge
 • Za velike pločice, keramičke pločice i prirodni kamen

Značajke i prednosti

Ljepilo pogodno za polaganje keramičkih podnih obloga na površinama podnog grijanja. Pogodno za kuhinje, kupaonice, balkone, terase i vrtne bazene. Može se koristiti na upojnim i neupojnim podlogama.

Karakteristike

Opis

CERESIT® CM 17 je super fleksibilno ljepilo za pločice s tehnologijom Fibre-force idealno za na kritičnim podlogama i za postavljanje pločica velikog formata. CM 17 se može primijeniti u zatvorenim i vanjskim prostorima i savršen je za vlažne prostore i bazene. Prianja na sve čvrste, nosive, čiste i suhe podloge koje ne sadrže tvari koje smanjuju prianjanje (mast, prljavština i prašina). CM 17 je visoko deformabilno ljepilo za pločice s visokom čvrstoćom vezivanja.
Dostupna veličina pakiranja: 5 kg, 25 kg..

Dokumenti i preuzimanja

Kako koristiti

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 1

PRIPREMA PODLOGE

Pripremite podlogu i pazite da nije mokra. Cementne i betonske košuljice moraju biti potpuno osušene prije nanošenja CERESIT CM 17. Sva postojeća prljavština, labavi ostaci i premazi moraju se mehanički ukloniti. Upijajuće podloge premazati temeljnim premazom i ostaviti da se osuše. Neravnine površine do 5 mm mogu se prethodnog dana popuniti sa CM 17.

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 2

MIJEŠANJE CERESIT CM 17

Sadržaj pakiranja CERESIT CM 17 sipajte u točno odmjerenu količinu čiste vode (5,75 do 6,25 l vode na 25 kg) i mješajte lagano bušilicom dok se ne postigne homogena masa bez grudica. Ostavite 2 minute, a zatim ponovo promiješajte. 

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 3

PRIMJENA

Nanesite CERESIT CM 17 ljepilo za pločice odgovarajućom nazubljenom gletericom na podlogu. Za unutrašnju upotrebu, ljepilo za pločice treba pokriti najmanje 65% stražnje strane pločica. Za vanjsku upotrebu treba slijediti metodu premazanja pozadi kako bi se pokrilo najmanje 90% stražnje strane pločica. Pločice postavljajte samo za vrijeme otvorenog vremena CM 17 ljepila. 

Povezani članci

 • Kupaonski sustav
  Kupaonski sustav
 • Polaganje pločica na podno grijanje
  Polaganje pločica na podno grijanje
 • Prirodni kamen i mramor u unutarnjim prostorima
  Prirodni kamen i mramor u unutarnjim prostorima
 • Polaganje pločica na otvorenom
  Polaganje pločica na otvorenom
 • Komercijalne i industrijske primjene
  Komercijalne i industrijske primjene
 • Pločice na specijalnim podlogama
  Pločice na specijalnim podlogama
 • Brzi sistem za komercijalne primjene
  Brzi sistem za komercijalne primjene
 • Postavljanje pločica velikog formata

Povezani proizvodi

 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/polaganje-plocica/proizvod#/ceresit-cl-152/SAP_0201SMC013Q6/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CL 152
  Zaštitna traka za hidroizolaciju koja se koristi za hidroizolaciju spojeva, otvora na cijevi i uglova, prije polaganja keramičkih pločica. Može se koristiti u unutrašnjim i vanjskim prostorima, na podovima i zidovima. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/polaganje-plocica/proizvod#/ceresit-ce-40/SAP_0201SGC013M9/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CE 40
  Vodonepropusna, fleksibilna masa za fugiranje sa Silica Active tehnologijom za fuge do 8 mm širine. Idealna za keramičke pločice. Masa ima posebnu Microprotect TrioProtect formulu. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/polaganje-plocica/proizvod#/ceresit-ct-19/SAP_0201SOC014F8/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 19
  Brzovezujući pretpremaz za sigurno lijepljenje između keramičkih obloga, prirodnog kamena, podnih i zidnih cementnih podloga i kritičnih površina. Primjenjuje se u vanjskim i unutarnjim prostorima. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/polaganje-plocica/proizvod#/ceresit-cl-50/SAP_0201SLC013Q9/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CL 50
  Koristi se za hidroizolaciju prije polaganja keramičkih pločica ili pločica od prirodnog kamena. Prikladno za unutarnju i vanjsku primjenu. Preporuča se za područja koja su trajno ili povremeno izložena vlazi/vodi. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/polaganje-plocica/proizvod#/ceresit-cl-51/SAP_0201SKC013R0/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CL 51
  Fleksibilna 1-komponentna brtvena masa koja brtvi bez stvaranja slojeva ispod keramičkih obloga na mokrim i vlažnim područjima. U slučaju podnih konstrukcija s izolacijskim slojevima nanosite CL 51 direktno na sloj koji podnosi teret. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/konstrukcijsko-brtvljenje/proizvod#/ceresit-cs-25/SAP_0201POC014D6/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CS 25
  Sanitarni silikon koji se koristi za brtvljenje svih rubnih spojeva na zidovima i podnim površinama, te za rubne spojeve sanitarija i opreme u kopaonicama i kuhinjama. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/unutarnja-obrada/proizvod#/ceresit-ct-17/SAP_0201JAC014F1/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 17
  Temeljni premaz za upojne podloge - koristi se kao temeljni premaz za vanjsku i unutarnju površinu prije, na primjer, lijepljenja keramičkih pločica, lakiranja površine, lijepljenja izolacijskih ploča i drugo.