Skip to Content

CERESIT CN 94

 • Za kritične podloge
 • Za upojne i neupojne površine
 • Za unutarnje površine

Značajke i prednosti

Snažan specijalni pretpremaz za pouzdano vezivanje ljepila ili mase za izravnavanje podova na keramičkim, kamenim i kritičnim podlogama.

Karakteristike

Opis

CERESIT® CN 94 je specijalni temeljni premaz za poboljšanje prionjivosti s masama za izravnavanje. CN 94 učvršćuje površinu podloge i poboljšava prionjivost te se može nanositi na cementne i asfaltne estrihe, montažne estrihe, beton, uključujući vakum beton, obojen i neobrađen, obojene drvene podloge, keramičke i kamene pločice, cementne, cementno-vapnene i vapnene završne obloge, žbuke i podloge od porobetona.
Dostupne veličine pakiranja: 1 l, 5 l

Dokumenti i preuzimanja

Kako koristiti

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 1

PRIPREMA PODLOGE

Površine premazane CERESIT CN 94 moraju biti suhe, nosive i bez tvari koje smanjuju prianjanje: masti, bitumena, prašine itd. Sve mrlje i slojeve slabe čvrstoće potrebno je ukloniti. To se odnosi i na postojeće ljepljive boje, koje se moraju ostrugati i oprati vodom.

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 2

MIJEŠANJE CERESIT CN 94

Sadržaj pakiranja CERESIT CN 94 nekoliko puta protresti. Koncentrat se mora razblažiti vodom (pomešati 1 deo CN 94 sa 3 dela vode). Za neupijajuće površine od drveta i asfaltne košuljice od mastike, CN 94 treba koristiti nerazrijeđen. 

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 3

PRIMJENA

Nanesite tanke slojeve CERESIT CN 94. Ravnomjerno ga rasporedite četkom, ne stvarajući lokve. U zavisnosti od vrste podloge, vrijeme sušenja je od 2 do 4 sata. Nakon potpunog očvršćavanja, površina mora biti otporna na grebanje. U suprotnom, postupak prajminga se mora ponoviti u roku od 24 sata. 

Povezani članci

 • Izravnavanje
  Izravnavanje
 • Priprema podloge i mjerenje vlažnosti
  Priprema podloge i mjerenje vlažnosti

Povezani proizvodi

 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/polaganje-plocica/proizvod#/ceresit-cm-17/SAP_0201SBC013W2/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CM 17
  Ljepilo pogodno za polaganje keramičkih podnih obloga na površinama podnog grijanja. Pogodno za kuhinje, kupaonice, balkone, terase i vrtne bazene. Može se koristiti na upojnim i neupojnim podlogama. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/konstrukcijsko-brtvljenje/proizvod#/ceresit-cs-25/SAP_0201POC014D6/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CS 25
  Sanitarni silikon koji se koristi za brtvljenje svih rubnih spojeva na zidovima i podnim površinama, te za rubne spojeve sanitarija i opreme u kopaonicama i kuhinjama. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/polaganje-plocica/proizvod#/ceresit-ce-40/SAP_0201SGC013M9/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CE 40
  Vodonepropusna, fleksibilna masa za fugiranje sa Silica Active tehnologijom za fuge do 8 mm širine. Idealna za keramičke pločice. Masa ima posebnu Microprotect TrioProtect formulu. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/unutarnja-obrada/proizvod#/ceresit-ct-17/SAP_0201JAC014F1/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 17
  Temeljni premaz za upojne podloge - koristi se kao temeljni premaz za vanjsku i unutarnju površinu prije, na primjer, lijepljenja keramičkih pločica, lakiranja površine, lijepljenja izolacijskih ploča i drugo. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/polaganje-plocica/proizvod#/ceresit-ct-19/SAP_0201SOC014F8/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 19
  Brzovezujući pretpremaz za sigurno lijepljenje između keramičkih obloga, prirodnog kamena, podnih i zidnih cementnih podloga i kritičnih površina. Primjenjuje se u vanjskim i unutarnjim prostorima. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/podne-obloge/proizvod#/ceresit-rs-88/SAP_0201TCC015M9/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT RS 88
  Sanacijska masa za slojeve debljine od 0,5 do 100 mm u jednom nanosu, pogodna za betonske podove i sve ostale podloge 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/podne-obloge/proizvod#/ceresit-cn-69/SAP_0201TAC013Z0/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CN 69
  Samoizravnajuća masa za podove u debljini slojeva 2-10 mm na bazi cementa. Bez skupljanja, bez pukotina, samo unutarnja primjena, za suhe podloge.