CERESIT CT 74

Opis proizvoda

Završna silikonska žbuka*

„Zaglađena“ struktura (granulacija: 1,5 ili 2,5 mm)

Prednosti i značajke

  • sadrži BioProtect formulu koja sprečava nastanak algi, plijesni i mahovine
  • u 516 nijansi boja prema ton-karti Colours of Nature ®
  • pripremljena za trenutnu uporabu
  • visoko paropropusna i vodoodbojna
  • otporna na različite vremenske uvjete
  • visoka otpornost na prljanje
  • UV otporna

Dodatne informacije

Ceresit CT 74 je tankoslojna dekorativna žbuka za primjenu na betonskim i gips podlogama, ivericama, klasičnim žbukama, vlaknastim gips pločama i drugdje. Posebno je prikladna za građevine kod kojih je potrebna visoka paropropusnost. Na raspolaganju je u širokoj paleti boja, tamnije nijanse se ne preporučuju za veće površine već samo za arhitekturne detalje

 

Ceresit CT 74 je tankoslojna dekorativna žbuka koja se ugrađuje na betonske i gipsane podloge, žbuke, ivericu i gipsane ploče sa vlaknima. Preporučujemo upotrebu ovog proizvoda za završni sloj u Ceresit Ceretherm sistemu. Ceresit CT 74 pogodna je za primjenu na dijelovima zgrade na kojima je potrebna visoka paropropusnost.

Dostupna je u širokoj paleti boja. Ne preporučuje se primjena tamnih tonova na većim površinama, već samo za arhitektonske detalje.  Žbuka CT 74 štiti od gljivica, algi i plijesni.

Korak po korak

Sadržaj kante pažljivo promiješajte. Za prilagođavanje gustoće, prema potrebi dodajte malu količinu vode. Ne koristite hrđave alate i kante. CT 74 nanosi se na podlogu čeličnim gleterom u ravnomjernom sloju debljine koju određuje izvršitelj radova. Za dobivanje homogene strukture materijala, završna obrada radi se plastičnim gleterom.

Ne vlažite žbuku sa vodom!

Radove izvodite bez prekida. Ukoliko u proizvod dodajete vodu, istu količinu dodajte u sve kante. Ukoliko radove morate prekinuti, prekid izvršite pomoću krep trake. Traku uklonite nakon završne obrade dok je materijal još svjež. Izvođenje radova nastavite uz upotrebu krep trake (postavite ju na rubove očvrsnulog materijala). Alat i svježe mrlje operite čistom vodom.