Skip to Content

CERESIT CN 76

 • S laganim punilima
 • Brzo spremna za upotrebu. Mogućnost dodavanja kvarcnog pijeska.
 • Za unutarnju i vanjsku upotrebu

Značajke i prednosti

Samoizravnavajuća masa otporna na teška opterećenja za slojeve od 4 do 50 mm. Za unutarnju i vanjsku primjenu.

Karakteristike

Opis

CERESIT® CN 76 namijenjen je za izravnavanje podloga prije postavljanja pločica, drvenih podnih obloga (parketa) ili drugih podnih obloga. Koristi se kao nosiva površnina u spremištima, podrumima, tavanima, garažama i tvorničkim halama. Pogodan je za zaglađivanje i izravnavanje cementnih estriha, estriha od kalcijevog sulfata, keramike, prirodnog kamena, podloga s epoksidnim premazima i grijanog estriha.

Dokumenti i preuzimanja

Kako koristiti

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 1

PRIPREMA PODLOGE ZA PRIMJENU CERESIT CN 76

Podloge moraju biti čiste, bez pukotina, čvrste, suhe, bez tvari koje bi mogle smanjiti prionjivost i moraju biti u skladu s važećim lokalnim standardima.

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 2

MIJEŠANJE CERESIT CN 76

Pomiješajte CERESIT CN 76 s čistom, bistrom vodom (količina: vidi tehničke podatke). Miješajte električnom bušilicom i nastavkom za miješanje na cca. 600 okretaja u minuti dok smjesa ne bude potpuno bez grudica. 

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 3

PREMAZ CERESIT CN 76

Izlijte masu za izravnavanje na pod i rasporedite je metlom, žlicom ili strugalicom. Zatim pomoću valjka s šiljcima oslobodite sav zarobljeni zrak. Ako miješate u serijama, nanesite šarže odmah mokro u mokro. 

Povezani članci

 • Izravnavanje
  Izravnavanje
 • Priprema podloge i mjerenje vlažnosti
  Priprema podloge i mjerenje vlažnosti

Povezani proizvodi

 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/polaganje-plocica/proizvod#/ceresit-cm-17/SAP_0201SBC013W2/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CM 17
  Ljepilo pogodno za polaganje keramičkih podnih obloga na površinama podnog grijanja. Pogodno za kuhinje, kupaonice, balkone, terase i vrtne bazene. Može se koristiti na upojnim i neupojnim podlogama. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/podne-obloge/proizvod#/ceresit-cn-94/SAP_0201TNC014A4/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CN 94
  Snažan specijalni pretpremaz za pouzdano vezivanje ljepila ili mase za izravnavanje podova na keramičkim, kamenim i kritičnim podlogama. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/polaganje-plocica/proizvod#/ceresit-cl-51/SAP_0201SKC013R0/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CL 51
  Fleksibilna 1-komponentna brtvena masa koja brtvi bez stvaranja slojeva ispod keramičkih obloga na mokrim i vlažnim područjima. U slučaju podnih konstrukcija s izolacijskim slojevima nanosite CL 51 direktno na sloj koji podnosi teret. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/polaganje-plocica/proizvod#/ceresit-cm-16/SAP_0201SBC013T8/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CM 16
  Ljepilo koje osigurava fleksibilan ljepljiv spoj i izbjegava unutarnji lom na kritičnim podlogama. Prikladno za korištenje na grijanim glazurama, balkonima, terasama i fasadama, posebno na betonske podloge.