Skip to Content

CERESIT CN 69

 • Samoizravnavajući sloj za podove 2-10mm
 • Za stambene i poslovne prostore te sustave podnog grijanja
 • Za unutarnje površine

Značajke i prednosti

Samoizravnajuća masa za podove u debljini slojeva 2-10 mm na bazi cementa. Bez skupljanja, bez pukotina, samo unutarnja primjena, za suhe podloge.

Karakteristike

Opis

CERESIT® CN 69 je samorazlivajuća masa za podloga u skladu sa normama prije nego što ih prekrijete završnim materijalima za podne obloge. CERESIT CN 69 je pogodan za betonske, cementno-pješčane i druge mineralne podloge za stvaranje glatke površine spremne za postavljanje tekstila, lamela, PVC-a, lino obloga kao i keramičkih pločica. Pogodan i za podno grijanje. CERESIT CN 69 preporučuje se za suhe unutrašnje prostore.
Dostupno pakiranje: 25 kg

Dokumenti i preuzimanja

Kako koristiti

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 1

PRIPREMA PODLOGE

Podloge moraju biti čiste, bez pukotina, zdrave, suhe, bez supstanci koje mogu narušiti adheziju i moraju biti u skladu sa važećim relevantnim lokalnim standardima.

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 2

MIJEŠANJE CERESIT CN 69

Pomiješajte CERESIT CN 69 sa čistom, bistrom vodom (količina: vidi tehničke podatke). Miješajte električnom bušilicom i nastavkom za miješanje na cca. 600 okretaja u minuti dok smjesa potpuno ne bude bez grudica. 

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 3

PRIMJENA

Sipajte masu za izravnavanje na pod i rasporedite je metlom, lopaticom ili gleterom. Nakon toga koristite valjak sa šiljcima kako biste oslobodili zarobljeni zrak. Ako se miješaju u serijama, nanesite šarže odmah mokro u mokro. 

Povezani članci

 • Izravnavanje
  Izravnavanje
 • Priprema podloge i mjerenje vlažnosti
  Priprema podloge i mjerenje vlažnosti

Povezani proizvodi

 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/unutarnja-obrada/proizvod#/ceresit-ct-17/SAP_0201JAC014F1/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 17
  Temeljni premaz za upojne podloge - koristi se kao temeljni premaz za vanjsku i unutarnju površinu prije, na primjer, lijepljenja keramičkih pločica, lakiranja površine, lijepljenja izolacijskih ploča i drugo. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/polaganje-plocica/proizvod#/ceresit-cm-17/SAP_0201SBC013W2/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CM 17
  Ljepilo pogodno za polaganje keramičkih podnih obloga na površinama podnog grijanja. Pogodno za kuhinje, kupaonice, balkone, terase i vrtne bazene. Može se koristiti na upojnim i neupojnim podlogama. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/polaganje-plocica/proizvod#/ceresit-cl-51/SAP_0201SKC013R0/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CL 51
  Fleksibilna 1-komponentna brtvena masa koja brtvi bez stvaranja slojeva ispod keramičkih obloga na mokrim i vlažnim područjima. U slučaju podnih konstrukcija s izolacijskim slojevima nanosite CL 51 direktno na sloj koji podnosi teret. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/podne-obloge/proizvod#/ceresit-cn-94/SAP_0201TNC014A4/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CN 94
  Snažan specijalni pretpremaz za pouzdano vezivanje ljepila ili mase za izravnavanje podova na keramičkim, kamenim i kritičnim podlogama.