Skip to Content

CERESIT CM 11 PLUS

 • Ljepilo tankog i srednjeg sloja
 • Ekonomična upotreba
 • Za suhe i vlažne prostorije

Značajke i prednosti

Ljepilo za polaganje pločica i drugih keramičkih, cementnih i prirodnih kamenih pločica u zatvorenim i unutarnjim prostorima. Jednostavna primjena i ubrzani rad.

Karakteristike

Opis

CERESIT® CM 11 ljepilo se koristi za pričvršćivanje keramičkih pločica (glazura, terakota), porculanskog kamena, cementa i kamenih pločica (osim mermera), na nedeformabilne podloge, kao što su: beton, cementna košuljica, cementna žbuka i cementno-vapnena žbuka . Može se koristiti u zatvorenom prostoru. U slučaju deformabilnih podloga kao što su: gipsane ploče, iverice, grijani podovi, balkoni, terase koristiti odgovarajuće CM ljepljive maltere.
Dostupna veličina pakiranja: 5 kg, 22,5 kg, 25 kg

Dokumenti i preuzimanja

Kako koristiti

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 1

PRIPREMA PODLOGE

Prije nanošenja CERESIT CM 11 provjerite da li ste pravilno pripremili podlogu. Podloga ne smije biti mokra, a cementne i betonske košuljice moraju biti potpuno osušene prije nanošenja. Sva postojeća prljavština, labavi ostaci i premazi moraju se ukloniti mehanički. Neravnine površine do 5 mm mogu se popuniti prethodnog dana pomoću CM 11 ljepila za pločice.

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 2

MIJEŠANJE CERESIT CM 11 PLUS

Sipajte CERESIT CM 11 u precizno izmjerenu količinu čiste hladne vode (5 do 5,5 l vode na vreću od 25 kg) i miješajte laganom bušilicom dok se ne dobije homogena masa bez grudica. Ostavite 2 minuta, a zatim ponovo promiješajte. 

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 3

PRIMJENA

CERESIT CM 11 nanijeti odgovarajućom nazubljenom lopaticom na podlogu, veličina zubaca lopatice ovisi o veličini pločice. Za unutrašnju upotrebu, ljepilo treba pokriti najmanje 65% stražnje strane pločica. Za vanjsku upotrebu, potrebno je slijediti metodu premazanja pozadi kako bi se pokrilo najmanje 90% stražnje strane pločica. Pločice postavljajte samo tokom otvorenog vremena ljepila. 

Povezani članci

 • Kupaonski sustav
  Kupaonski sustav
 • Polaganje pločica na podno grijanje
  Polaganje pločica na podno grijanje
 • Prirodni kamen i mramor u unutarnjim prostorima
  Prirodni kamen i mramor u unutarnjim prostorima
 • Polaganje pločica na otvorenom
  Polaganje pločica na otvorenom
 • Komercijalne i industrijske primjene
  Komercijalne i industrijske primjene
 • Pločice na specijalnim podlogama
  Pločice na specijalnim podlogama
 • Brzi sistem za komercijalne primjene
  Brzi sistem za komercijalne primjene
 • Postavljanje pločica velikog formata

Povezani proizvodi

 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/konstrukcijsko-brtvljenje/proizvod#/ceresit-cs-25/SAP_0201POC014D6/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CS 25
  Sanitarni silikon koji se koristi za brtvljenje svih rubnih spojeva na zidovima i podnim površinama, te za rubne spojeve sanitarija i opreme u kopaonicama i kuhinjama. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/unutarnja-obrada/proizvod#/ceresit-ct-17/SAP_0201JAC014F1/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 17
  Temeljni premaz za upojne podloge - koristi se kao temeljni premaz za vanjsku i unutarnju površinu prije, na primjer, lijepljenja keramičkih pločica, lakiranja površine, lijepljenja izolacijskih ploča i drugo. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/polaganje-plocica/proizvod#/ceresit-ct-19/SAP_0201SOC014F8/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 19
  Brzovezujući pretpremaz za sigurno lijepljenje između keramičkih obloga, prirodnog kamena, podnih i zidnih cementnih podloga i kritičnih površina. Primjenjuje se u vanjskim i unutarnjim prostorima. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/polaganje-plocica/proizvod#/ceresit-cl-152/SAP_0201SMC013Q6/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CL 152
  Zaštitna traka za hidroizolaciju koja se koristi za hidroizolaciju spojeva, otvora na cijevi i uglova, prije polaganja keramičkih pločica. Može se koristiti u unutrašnjim i vanjskim prostorima, na podovima i zidovima. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/polaganje-plocica/proizvod#/ceresit-cl-51/SAP_0201SKC013R0/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CL 51
  Fleksibilna 1-komponentna brtvena masa koja brtvi bez stvaranja slojeva ispod keramičkih obloga na mokrim i vlažnim područjima. U slučaju podnih konstrukcija s izolacijskim slojevima nanosite CL 51 direktno na sloj koji podnosi teret. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/polaganje-plocica/proizvod#/ceresit-ce-40/SAP_0201SGC013M9/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CE 40
  Vodonepropusna, fleksibilna masa za fugiranje sa Silica Active tehnologijom za fuge do 8 mm širine. Idealna za keramičke pločice. Masa ima posebnu Microprotect TrioProtect formulu. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/podne-obloge/proizvod#/ceresit-cn-94/SAP_0201TNC014A4/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CN 94
  Snažan specijalni pretpremaz za pouzdano vezivanje ljepila ili mase za izravnavanje podova na keramičkim, kamenim i kritičnim podlogama.