Skip to Content

CERESIT CR 65

 • Vodootporna i paropropusna
 • Jednokomponentna
 • Pogodna za spremnike pitke vode do dubine od 5 m

Značajke i prednosti

Jednokomponentna cementna hidroizolacija, prikladna za unutarnju primjenu na monolitnim vodenim spremnicima i tankovima pitke vode, do dubine 5 metera.

Karakteristike

Opis

CERESIT® CR 65 se koristi na horizontalnim i vertikalnim podlogama zgrada, konstrukcijskih komponenti i rezervoara: za hidroizolaciju od opterećenja vode, za hidroizolaciju monolitnih rezervoara za vodu iznutra kao i rezervoara za pitku vodu i bazena, za naknadnu hidroizolaciju na negativnoj strani , za popunjavanje šupljina izbušenih rupa u kombinaciji sa tečnošću za silifikaciju CO 8 Zaštita betona - CR 65 je savršeno pripremljena za poboljšanje otpornosti betonske podloge, čak i sa različitim kvalitetima i strukturom betona. Hydroslide Effect - Hydroslide Effect pruža optimalno smanjenje kapilarne apsorpcije vode u odnosu na druge standardne suspenzije.
Dostupna veličina pakiranja: 5kg, 20kg, 25kg

Dokumenti i preuzimanja

Kako koristiti

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 1

PRIPREMA PODLOGE

CERESIT CR 65 zahtijeva prethodno vlaženje podloge prije nanošenja, izbjegavajući stvaranje lokvica. Prilikom hidroizolacije zidova i temeljnih površina u zatvorenom ili na otvorenom, npr. u slučaju prodora vlage pozadi, prethodno tretirajte područja sa CERESIT CO 81 Silicifying Fluid. Prilikom hidroizolacije sa negativne strane, podloga mora imati dovoljnu tehničku čvrstoću.

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 2

PRIMJENA

CERESIT CR 65 priprema se sa čistom i bistrom vodom i miješa se dok ne postane homogena i bez grudica. Konzistenciju maltera treba prilagoditi u skladu sa primjenom. Dobivena količina mora se primijeniti u roku od 2 sata. Prvi sloj će se nanositi dosljedno četkom na vlažnu podlogu. Kada se nanose sljedeći slojevi, sljedeći sloj se mora nanijeti tek kada je prethodni sloj stvrdnuo, ali još uvijek vlažan. Keramičke pločice, malteri ili podovi mogu se nanositi na sloj CR 65 najranije nakon 7 dana od prebrzog sušenja, mraza i padavina. 

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 3

NAPOMENA

Zaštitite hidroizolacijski premaz od oštećenja. Nemojte ga prekrivati gipsanim materijalima. Prilikom oblaganja vodootporne podloge pločicama uvijek koristite ljepilo za pločice minimalnog kvaliteta C CERESIT CR 65 sadrži cement i proizvodi alkalnu reakciju s vodom. Stoga zaštitite kožu i oči. 

Povezani članci

 • Hidroizolacija ispod pločica
  Hidroizolacija ispod pločica
 • Sustavi hidroizolacije za fasade i zidove
  Sustavi hidroizolacije za fasade i zidove
 • Krovište
  Krovište
 • Podrumi i beton
  Podrumi i beton

Povezani proizvodi

 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/hidroizolacijska-rjesenja/proizvod#/ceresit-cr-90/SAP_0201WHC014C8/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CR 90
  Hidroizolacijska masa na bazi cementa. Koristi se za hidroizolaciju i lijepljenje neobrađenih mineralnih podloga. Ceresit CR 90 nudi trostruku svrhu - stvara nepropusni sloj na površini podloge. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/hidroizolacijska-rjesenja/proizvod#/ceresit-cr-166/SAP_0201WJC014B9/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CR 166
  Dvokomponentna fleksibilna masa za hidroizoliranje mineralnih površina. Koristi se u unutranjim i vanjskim prostorima, npr. za balkone, terase, vlažne prostore, podrume, čistionice, septičke jame itd. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/mortovi-i-aditivi/proizvod#/ceresit-cx-5/SAP_0201VBC014O4/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CX 5
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/hidroizolacijska-rjesenja/proizvod#/ceresit-cr-100/SAP_0201WHC014B8/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CR 100
  Djelomično elastičan dvokomponentni hidroizolacijski i zaštitni sloj. Vodonepropusan je, paropropusan, nudi mogućnost punjenja pukotina. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/polaganje-plocica/proizvod#/ceresit-cm-11-plus/SAP_0201SAC013S4/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CM 11 PLUS
  Ljepilo za polaganje pločica i drugih keramičkih, cementnih i prirodnih kamenih pločica u zatvorenim i unutarnjim prostorima. Jednostavna primjena i ubrzani rad.