Skip to Content

CERESIT CL 69

VODONEPROPUSNA MEMBRANA

 • Vodootporan/otporan na paru
 • Kemijski otporan
 • Nema vremena za sušenje, brz napredak rada

Značajke i prednosti

Troslojna folija za premošćivanje pukotina za hidroizolaciju i razdjelnu membranu, pogodna za trajno vlažne prostorije.

Karakteristike

Opis

CERESIT® CL 69 je iznimno nepropusna 3-slojna vodonepropusna i razdjelna membrana za premošćivanje pukotina. Savršena je alternativa tekućim hidroizolacijskim proizvodima za kompozitnu hidroizolaciju balkona, terasa i mokrih prostorija. Osigurava brz napredak rada.

Dokumenti i preuzimanja

Kako koristiti

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 1

PRIPREMA PODLOGE ZA PRIMJENU CERESIT CL 69

Podloga mora biti čvrsta, suha, čista i bez tvari koje bi mogle utjecati na prionjivost. Nekoliko izoliranih pukotina u estrihu ne stvara probleme sve dok su rubovi pukotina ravni. Prije nanošenja CL 69 membrane potrebno je hidroizolirati cijevne prodore i zidne i podne spojeve (udubljenja i sl.) komponentama montažnog sustava CERESIT.

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 2

PREMAZ CERESIT CL 69

Membranu CERESIT CL 69 postavite na pod i reznim nožem i škarama izrežite na željenu veličinu. CERESIT certificirano ljepilo za pločice nanosi se na pripremljenu podlogu nazubljenom lopaticom (veličina zareza 4 mm). Postavite membranu u ljepljivi sloj unutar otvorenog vremena ljepila. 

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 3

NAKON PRIMJENE CERESIT CL 69

Nakon postavljanja membrane na zidne površine, keramičke pločice i ploče mogu se lijepiti izravno bez čekanja ili daljnjeg prethodnog premazivanja. 

Povezani članci

 • Kupaonski sustav
  Kupaonski sustav
 • Polaganje pločica na podno grijanje
  Polaganje pločica na podno grijanje
 • Prirodni kamen i mramor u unutarnjim prostorima
  Prirodni kamen i mramor u unutarnjim prostorima
 • Polaganje pločica na otvorenom
  Polaganje pločica na otvorenom
 • Komercijalne i industrijske primjene
  Komercijalne i industrijske primjene
 • Pločice na specijalnim podlogama
  Pločice na specijalnim podlogama
 • Brzi sistem za komercijalne primjene
  Brzi sistem za komercijalne primjene
 • Postavljanje pločica velikog formata

Povezani proizvodi

 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/polaganje-plocica/proizvod#/ceresit-cm-17/SAP_0201SBC013W2/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CM 17
  Ljepilo pogodno za polaganje keramičkih podnih obloga na površinama podnog grijanja. Pogodno za kuhinje, kupaonice, balkone, terase i vrtne bazene. Može se koristiti na upojnim i neupojnim podlogama. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/polaganje-plocica/proizvod#/ceresit-cl-152/SAP_0201SMC013Q6/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CL 152
  Zaštitna traka za hidroizolaciju koja se koristi za hidroizolaciju spojeva, otvora na cijevi i uglova, prije polaganja keramičkih pločica. Može se koristiti u unutrašnjim i vanjskim prostorima, na podovima i zidovima. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/polaganje-plocica/proizvod#/ceresit-cl-50/SAP_0201SLC013Q9/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CL 50
  Koristi se za hidroizolaciju prije polaganja keramičkih pločica ili pločica od prirodnog kamena. Prikladno za unutarnju i vanjsku primjenu. Preporuča se za područja koja su trajno ili povremeno izložena vlazi/vodi. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/polaganje-plocica/proizvod#/ceresit-cm-16/SAP_0201SBC013T8/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CM 16
  Ljepilo koje osigurava fleksibilan ljepljiv spoj i izbjegava unutarnji lom na kritičnim podlogama. Prikladno za korištenje na grijanim glazurama, balkonima, terasama i fasadama, posebno na betonske podloge. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/hr/hr/proizvodi/polaganje-plocica/proizvod#/ceresit-ce-40/SAP_0201SGC013M9/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CE 40
  Vodonepropusna, fleksibilna masa za fugiranje sa Silica Active tehnologijom za fuge do 8 mm širine. Idealna za keramičke pločice. Masa ima posebnu Microprotect TrioProtect formulu.