Skip to Content

Tehnička rješenja

Vodootporna fasadna boja: premaz u boji sa trajnom zaštitom

Odabir prave fasadne perive boje uštedjet će vam vrijeme i izbjeći daljnje probleme. Čitajte dalje za detaljne informacije o zaštitnim svojstvima i kako koristiti silikonske, silikatne, akrilne ili elastomerne boje za obnovu oštećene žbuke. 

Ceresit Boja Za Fasadu: Periva Zaštitna Boja

Odabir prave fasadne perive boje uštedjet će vam vrijeme i izbjeći daljnje probleme. Čitajte dalje za detaljne informacije o zaštitnim svojstvima i kako koristiti silikonske, silikatne, akrilne ili elastomerne boje za obnovu oštećene žbuke.

Nanošenje fasadnog maltera
Nanošenje dekorativne žbuke u svrhu fasadne izolacije

Osnovna Zaštita: Paropropusna Boja Za Fasadu

Pri odabiru dugotrajne fasadne boje prioritet treba biti zaštita. Iako fasadna boja tehnički nije vodoodbojna, najkvalitetnije boje su otporne na vremenske uvjete. Odaberite takvu boju kako biste izbjegli moguće rizike, uključujući:

 • Oštećenje od vlage koje može utjecati na unutarnju izolaciju i zidove zahtijeva značajne popravke.
 • Pucanje zidova. Plijesan i mahovina mogu prerasti u pukotine.
 • Soljenje - mokre bijele mrlje vidljive na vanjskim zidovima. Iako sam po sebi nije problem, ostavlja mrlje i može se uvući u unutarnje zidove.

Korištenje visokokvalitetnih fasadnih boja još je važnije ako zgrada mora izdržati jače kišne uvjete. Odaberite pravu boju fasade kako biste zaštitili zgradu i spriječili estetska ili čak strukturna oštećenja.

Oštećena fasada
Dekorativna žbuka na fasadi kuće

Izbor Najbolje Fasadne Perive Boje Za Etics Sustav

Za zaštitu koja traje, potražite hidrofobne, paropropusne farbe (vlaga stvara kapi i klizi sa farbe). Silikonska fasadna boja CT 48, sa samočistivom i otpornom bojom, godinama će izgledati svježe. Ne morate da brinete o promjeni boje ili ponovnom nanošenju.

Za dugotrajnu zaštitu potražite hidrofobne, paropropusne boje (vlaga kapa i klizi s boje). Silikonska fasadna boja CT 48, samočistive i postojane boje, godinama će izgledati svježe. Ne morate brinuti o promjeni boje ili ponovnom nanošenju.

Akrilne boje kao što je CT 49 jednako su otporne i pružaju izvrsnu zaštitu za žbuke i druge mineralne podloge, uključujući fasade i Ceresit ETICS sustav.

Izuzetno izdržljiva boja posebno je formulirana da traje još dulje. Mikroporozna struktura osigurava prirodno uklanjanje vode i prljavštine, jamčeći čistu, svježu fasadu i trajnu zaštitu.

Završni premazi CT 48 - vrlo postojane fasadne boje - osigurat će dugi niz godina.

Povezani Članci

 • Silikon za kadu, tuš kabinu i kuhinju
  Silikon za kadu, tuš kabinu i kuhinju

  Sanitarni silikon 

 • Izlivanje samonivelišuće mase
  Kako izravnati podove

  Poznavanje tehnika izravnavanja podova pomoći će vam pretvoriti nagnute, neravne ili grube površine u sigurne, lijepe i čvrste. 

 • Nanošenje prajmera četkom
  Temeljni premaz za zidove
 • Lijepljenje pločica - Priprema i postavljanje
  Lijepljenje pločica - Priprema i postavljanje

  Postavljanje pločica u kupaonici 

 • Hidroizolacija kupatila
  Hidroizolacija kupatila
 • Kupatilo obloženo mozaikom
  Postavljanje pločica sa epoksidnom fugom

  Epoksidni kit izbor je stručnjaka za premaze. Saznajte više o prednostima proizvoda i kako ga primijeniti za profesionalne, dugoročne rezultate. 

Imate Pitanja?

Rado ćemo vam pomoći oko bilo kakvih pitanja o našim proizvodima te vam pomoći oko pravih rješenja za vaš projekt.